Onze Webwinkel

In de webshop van Kapsalon Prophitius. Bedoelt om u nóg beter van dienst te zijn.

Zodat u, als u alleen iets wilt kopen, niet perse naar onze kapsalon hoeft toe te komen.


Dr. van Uden’s Cosmetica.

Verzorging van haar en huid op natuurlijke, biologische basis.

Sinds ruim 60 jaar besteedt Suripanal aandacht aan de verzorging van het haar en de huid. De Suripanal haarverzorgingslijn is afgestemd op elk haartype. De shampoo’s zijn neutraal, zodat er geen irritatie optreedt van de talgklieren in de hoofdhuid. Ze bevatten combinaties van plantenextracten en eiwithydrolysaten, die een gunstig effect hebben op uiteenlopende haartypen. Dit resulteert in glanzend, gezond en goed in model te brengen haar. De Suripanal huidverzorgingslijn is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer gevoelige droge huid. De crèmes bevatten voedende stoffen als ook planten- en kruidenextracten, die in combinatie verzachtend en vochtregulerend werken. De huid wordt en blijft hierdoor mooi, gezond en soepel. De Suripanal produkten hebben een milde en zeer aangename werking. Alles van Suripanal kunt u bij ons in de kapsalon verkrijgen. Mocht u online iets willen bestellen? Dat kan op webwinkel-prophitius.nl

 

BABYSHAMPOO

NIEUW!! De Baby shampoo is een speciaal voor de baby samengestelde haar- en bodyshampoo. De shampoo bevat geen alcohol en kleurstoffen en prikt niet in de oogjes. Een combinatie afkomstig uit natuurlijke grondstoffen zorgt voor een lage irritatiegrens en een extra milde reiniging van de baby's huid en haartjes. Tevens is Suripanal Babyshampoo bijzonder geschikt als kindershampoo en maakt het haar soepel, glanzend en mooi vol. Ook is deze shampoo geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid, psoriasis of ander soort exzeem. Juist om z'n mildheid en lage irritatiegrens.

Deze shampoo is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Dus ook van u zelf. Bevat geen "scherpe stofjes". Zodat uw baby er zeker geen jeuk van krijgt. Vooral als uw baby last heeft van exceem of berg, werkt deze shampoo verlichtend/verzachtend. Waardoor uw baby minder hoeft te krabben. De verbetering van de huid kan daardoor sneller gaan.

 

BERKENTEERSHAMPOO® sinds 1916
De Berkenteershampoo heeft een mildalkalische basis en is geschikt voor elk haartype. Deze shampoo stimuleert de hoofdhuid en reguleert de talgafscheiding. De Berkenteershampoo is niet alleen voor normaal gebruik, maar tevens bij de meeste vormen van roos zeer aan te bevelen. Gebruik voor een intensieve behandeling na de shampoo het haartonicum Prophylactic. Suripanal Berkenteershampoo maakt het haar soepel, glanzend en mooi vol. Ook werkt de shampoo, samen met Alarzol, prima tegen Psoriasis.

 
 

EI-SHAMPOO
De Ei-shampoo herstelt en verzorgt droog, beschadigd, gepermanent, gebleekt en geverfd haar. Deze shampoo reguleert het natuurlijk vetevenwicht van het haar en de hoofdhuid en beschermt tegen de gevolgen van zon, wind, regen, chloor(zwembad) en droogte. De Ei-shampoo maakt het haar zacht en glanzend. Suripanal Ei-shampoo is tevens een ideale douche- of badshampoo.

 
 

KRUIDENSHAMPOO
De Kruidenshampoo is aan te bevelen als kuurshampoo tegen vet haar. Deze shampoo normaliseert de overproduktie van de talgklieren in de hoofdhuid.Tevens is de Kruidenshampoo, gezien de samenstelling, bijzonder geschikt voor fijn en slap haar. Hiermee krijgt het haar een extra stimulans. Suripanal Kruidenshampoo geeft het haar veerkracht en veel volume.

 

PROPHYLACTIC
De Prophylactic is een haartonicum tegen haaruitval en roos. Deze lotion bevat zowel vitamine B als zwavel, voor een optimale behandeling.De Prophylactic stimuleert en versterkt het haar vanuit de hoofdhuid. Zo worden met Suripanal Prophylactic en Berkenteershampoo haaruitval en roos bestreden op een verantwoorde en goede manier.

 
 

CML-COMPLEX VITAMINEN kruidentabletten
Ter ondersteuning van de Suripanal produkten is het CML-complex vitaminen. Deze combinatie van de PP-factor, sulfur, jodium en arnica bevordert de haargroei en vormt een goede ondergrond voor gepermanent en geverfd haar. Tevens verbetert het Suripanal CML-complex vitaminen de huid en de nagels. Wij noemen deze effectieve toevoeging: "Schoonheid van binnenuit!" Ook goed te gebruiken samen met Alarzol tegen haarverlies of Alopecia Areata.

LET OP! Sinds week 3 van 2013 een vernieuwde versie. Deze kunnen niet vergruizen in het potje. Ook zit er middenover een breeklijntje, dus men kan ze makkelijk door midden breken. Ook is de werking weer verbeterd!

 

Een citaat van de site mens en gezondhied:

"..daarnaast gebruik ik per dag drie tabletjes Suripanal van Dr van Udens cosmetica in Arnhem. Het duurt even, maar daarna lijkt het tot stilstand te komen."

Zie voor meer van dit citaat: http://bit.ly/1cW3p8T

 

 
 

REINIGINGSMILK
De Reinigingsmilk is geschikt voor elk huidtype. Deze milk reinigt, zuivert en verfrist de huid op milde wijze, zodat het huidzuur niet aangetast wordt. De Reinigingsmilk verwijdert perfect en veilig gezichts- en oogmake-up. De huid wordt schoon en voelt fluweelzacht aan. Tevens heeft Suripanal Reinigingsmilk een verkoelende en kalmerende invloed op de huid.

 

VITAMINE E-CREME met co-enzym Q10 en lecithine
De Vitamine E-crème is een voedende dag- en nachtcrème op basis van de meest actieve vorm van vitamine E: d-alpha. Deze crème houdt de huid soepel en is werkzaam rond de ogen en bij littekens. Tevens wordt de huid beschermd tegen weersinvloeden en milieuvervuiling. Door het gebruik van Suripanal Vitamine E-crème wordt de huid gladder en ziet er jonger uit.

 

BODYLOTION
De Bodylotion werkt voedend en beschermend, houdt de huid zacht en soepel en heeft een aangename geur. Deze verfrissende lotion bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine E, co-enzym Q10 en lecithine.De Bodylotion kan gebruikt worden na bad, douche en zonnebad en masseert gemakkelijk in. Tevens regenereert Suripanal Bodylotion de huid. Ook is de bodylotion zeer geschikt als conditioner voor het jaar.

 

ALARZOL
Middel tegen haaruitval. O.a. Alopecia Areata. Met wateruitgeknepen watten nat maken met Alarzol, hiermee de kale plekken bevochtigen. Daar de haarpapil een nieuwe haarwortel moet maken, kan voor een week of zes onmogelijk resultaat worden verwacht. Ook werkt Alarzol, samen met de Berkenteershampoo, prima tegen Psoriasis.

 

De Suripanal produkten worden sinds 60 jaar vervaardigd uit grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit

twitter

  • Vanaf april is ons geheel vernieuwde webwinkel online. https://t.co/El8CbN9MfW 7 maanden, 2 weken terug
  • Sinds 22 september staan we elke week op vrijdag en in de oneven week ook op zaterdag met z'n tweeën in de Herenafdeling. #Korterewachttijd 1 jaar, 1 maand terug
Meer tweets

Nieuwsbrief

Als u hieronder uw e-mailadres invult, ontvangt u vanaf nu onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. 

Staat u al in ons bestand? Dan ontvangt u vanaf nu ook de nieuwsbrief.

Wijzigingen kunt u doorgeven via de contactpagina.