Onze Webwinkel

In de webshop van Kapsalon Prophitius. Bedoelt om u nóg beter van dienst te zijn.

Zodat u, als u alleen iets wilt kopen, niet perse naar onze kapsalon hoeft toe te komen.


Kapper Otterlo

Welkom bij Kapsalon Prophitius. Dit familiebedrijf is al vanaf 1960 gevestigd in Otterlo en heeft al ruim 80 jaar ervaring in het kappersvak. Bij de derde generatie kappers van de familie Prophitius kunt u terecht voor een kapsel dat bij u past. Onder het genot van een kop koffie kunt u heerlijk ontspannen in onze salon. Sinds oktober 2015 is het pand aan de Dorpsstraat nr. 23 flink verbouwd. En gaat kapsalon Prophitius door als Herenkapsalon Prophitius.

De Herenkapsalon Prophitius in Otterlo is functioneel ingericht met een nostalgisch tintje. En er wordt nog gewerkt zoals de ambachtelijke barbier het hoort te doen. De verlichting in de herenkapsalon komt dicht in de buurt van het daglicht. Hierdoor heeft u een perfect zich op het nieuwe kapsel dat voor u gecreëerd wordt door de deskundige herenkapper.

Op deze website kunt u verder lezen en alles te weten komen over onze kapsalon. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust op 0318-591349  of laat een bericht achter via het contactformulier.

We heten u graag welkom in onze kapsalon aan dorpsstraat 23 in Otterlo om u van een nieuwe coupe te mogen voorzien. 

twitter

  • Vanaf april is ons geheel vernieuwde webwinkel online. https://t.co/El8CbN9MfW 9 maanden, 2 weken terug
  • Sinds 22 september staan we elke week op vrijdag en in de oneven week ook op zaterdag met z'n tweeën in de Herenafdeling. #Korterewachttijd 1 jaar, 3 maanden terug
Meer tweets

Nieuwsbrief

Als u hieronder uw e-mailadres invult, ontvangt u vanaf nu onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. 

Staat u al in ons bestand? Dan ontvangt u vanaf nu ook de nieuwsbrief.

Wijzigingen kunt u doorgeven via de contactpagina.